Assalamualaikum .. Selamat Datang ke Dalam Mrs. Simple blog .. Thanks for visit my blog .. Don't forget to follow me .. Insya-Allah I follow you back .. :D
Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Bacalah ♥
Sunday, 5 February 2012 | 21:47 | 0 Notes
Assalamualaikum .. 

holla .. hye hye .. ni nk cerita ni .. saya sudah mahu balik ke asrama semula .. huu .. sedih la .. baru nak dok mengadap and mengedit blog ni .. da kena balik asrama balik .. huhu .. sebulan sekali wow saya balik rumah .. bukan nya ade ape pon kat hostel tu .. bosan tahu tak .. haiya .. korang korang yang dok hostel tu .. rumah kate pergi hostel kate mari .. dah dah la tu .. stop FB tu .. haha .. nak balik rumah number dua kan .. haha .. cikgu oh cikgu .. bagi la kiteorng balik seminggu dua kali .. jangan la jadi kejam sampai sebulan sekali baru balik .. haisy .. sumpah aku benci wey .. huhu ..



*katil yang sudah memanggil .. haha


bye bye awak awak semua .. saya mahu berangkat ni .. haha .. bye .. thanks sebab bace entry sedih ni .. (ayat sumpah skema) .. huhu





Older Post