Assalamualaikum .. Selamat Datang ke Dalam Mrs. Simple blog .. Thanks for visit my blog .. Don't forget to follow me .. Insya-Allah I follow you back .. :D
Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Bacalah ♥
Sunday, 5 February 2012 | 21:47 | 0 Notes
Assalamualaikum .. 

holla .. hye hye .. ni nk cerita ni .. saya sudah mahu balik ke asrama semula .. huu .. sedih la .. baru nak dok mengadap and mengedit blog ni .. da kena balik asrama balik .. huhu .. sebulan sekali wow saya balik rumah .. bukan nya ade ape pon kat hostel tu .. bosan tahu tak .. haiya .. korang korang yang dok hostel tu .. rumah kate pergi hostel kate mari .. dah dah la tu .. stop FB tu .. haha .. nak balik rumah number dua kan .. haha .. cikgu oh cikgu .. bagi la kiteorng balik seminggu dua kali .. jangan la jadi kejam sampai sebulan sekali baru balik .. haisy .. sumpah aku benci wey .. huhu ..



*katil yang sudah memanggil .. haha


bye bye awak awak semua .. saya mahu berangkat ni .. haha .. bye .. thanks sebab bace entry sedih ni .. (ayat sumpah skema) .. huhu




Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Bacalah ♥
| 06:36 | 0 Notes
Assalamualaikum ..
holla .. hey hey .. how are you ? I hope you all sihat je .. hamboi ! tetibe je speking .. haha .. erm .. ok ok .. saya mahu cerita ni .. ini kisah sedih wey .. nak tahu tak .. esok kan .. esok kan .. dah nak balik asrama balik .. huhu .. tak nak la .. berat je kaki ni nak berangkat pulang ke tempat number dua tu .. huhu .. tapi x sabar nak lepak same didiey and hawer .. haha .. budak yang memang giler .. ups ! gurau je sayang .. :) .. tunggu aku esok ye awak awak .. :D .. bye ..




Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Bacalah ♥
Saturday, 4 February 2012 | 20:47 | 0 Notes
Assalamualaikum ..
holla .. haha .. sorry la ye .. erm .. mahu cerita ni .. korang korang semua .. sape yang SPM tahun ni ? wish you good luck k .. harap korang korang semua berjaya ye .. jangan lupa doakan saya sekali .. haha .. ayat sumpah ! skema giler .. erm tak pe la kan .. korang korang pon bukannye faham sangatkan .. so, no SHORTFORM ! haha .. betul tak .. erm .. sorry la ye .. sekarang bukan mase untuk main main .. sekarang time untuk STUDY ! ye la .. SPM tahun ni kan .. sape tak takut .. huhu .. ramai kut saingan .. hoho .. so, mak selalu pesan "Hazirah, awak ni anak pertama, tunjuk yang terbaik untuk adik adik, jangan fikir nak main .. tu FACEBOOK tu, jangan nak mengadap je .. " .. haisy , -,- mak mak .. saya fahamlah mak .. FACEBOOK tu bukan main kuat lagi dia cakap .. hohuhoi .. banyak benda kena buat la .. bak kate perpatah member member .. "STUDY BIAR LEPAK ,, RESULT BIAR GEMPAK" .. ok ok .. nanti saya cerita lagi .. bye bye .. :D



Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Cerita Si Gadis ♥ Bacalah ♥
| 18:28 | 0 Notes
Assalamualaikum ..
holla .. huhu .. ni nak cakap ni .. sorry la ye .. blog lame banyak kenangan la .. sebab tu la saya buat blog baru supaya saya dapat lupa semua kenangan tu .. saya tak mahu ingan dia lagi .. saya harap dia pon sama .. sorry to say sayang .. saya nak SPM .. huhu .. mak pon tak bagi saya berCOUPLE .. huhu .. dia suruh saya terus fikirkan masa depan .. cikgu pon sama cakap " belum tiba masanya " .. yeah ! betul tu cikgu .. saya sokong ! huhu .. ok ok .. nanti saya cerita lagi la ye .. saje je nak promot cerita cerita ni .. and saya nak awak awak semua follow la blog baru saya ni .. :) thanks ..